ΕΠΙΣΗΜΟ για τον Κύπριο προπονητή πρωταθλητή και κυπελλούχο

ΕΠΙΣΗΜΟ για τον Κύπριο προπονητή πρωταθλητή και κυπελλούχο

Ανακοίνωση από τον Ονήσιλο Σωτήρας.

Αναλυτικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ κόουτς….

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορεί να πεις για τον προπονητή Πανίκο Κοσμά.

Ο Πανίκος Κοσμά σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του σωματείου Κώστα Πούρο εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει και την νέα χρονιά για προσωπικούς λόγους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα 3 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι όπου παρέλαβε την ομάδα από την Δ΄ Κατηγορία και την ανέβασε στην Β΄ Κατηγορία κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και ότι οι πόρτες του σωματείου θα είναι πάντα ανοιχτές.

Μία πορεία τριών χρόνων άκρος πετυχημένη όπου ανέβασε τον Ονήσιλο εκεί που βρισκόταν για 30 χρόνια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE