Η κραυγή του Αρχηγού για τα θανατηφόρα – «Κάμερες και αυστηρές ποινές ΤΩΡΑ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κραυγή του Αρχηγού για τα θανατηφόρα – «Κάμερες και αυστηρές ποινές ΤΩΡΑ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται αυτές τις μέρες για τις τροχαίες συγκρούσεις και την οδική ασφάλεια.

Συσκέψεις επί συσκέψεων, σε πολιτικό και μη επίπεδο, και αναζητούνται τρόποι εξάλειψης ή μείωσης των θανατηφόρων συγκρούσεων.

Πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν αυστηρότερες ποινές και κάμερες ασφαλείας στους δρόμους, ένας εκ των οποίων και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει αυτή την απαίτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοστόμου σημειώνει ότι «η οδική ασφάλεια απαιτεί κατάλληλη νοοτροπία και συμπεριφορά. Η νοοτροπία διαμορφώνεται κατά την ανάπτυξη της προσωπικότητας. Η πολιτεία να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό. Οι συμπεριφορές αλλάζουν ανάλογα με το κόστος/όφελος. Κάμερες και αυστηρές ποινές θα μειώσουν τους θανάτους. Τις θέλουμε ΤΩΡΑ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία από την σκηνή

Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα - Δείτε φωτογραφία από την σκηνή

Γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου άγνωστος κάλεσε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και ανέφερε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε συγκεκριμένο υποστατικό στην Αγία Νάπα και σε άλλους χώρους που δεν προσδιόρισε.

BEST OF TOTHEMAONLINE