ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε εγκαταλειμμένο κτήριο εντοπίστηκε η 50χρονη Στέφανη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε εγκαταλειμμένο κτήριο εντοπίστηκε η 50χρονη Στέφανη

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού νοσηλεύεται η 50χρονη Στέφανη Τέηλορ η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (28/06) καθώς είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο.

Η 50χρονη γυναίκα, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, εντοπίστηκε γύρω στις 10:50 το πρωί της Πέμπτης από μέλη της Αστυνομίας και εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

Όπως μας αναφέρθηκε, η 50χρονη βρισκόταν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο νότια της Οδού Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη τις δυο ημέρες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Αν και ήταν κλονισμένη η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Ερωτηθείς σε σχέση με την εξαφάνιση της επικαλέστηκε οικογενειακά ζητήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE