Όταν το ACTIVIA συνάντησε τους Αρχαίους Σπόρους

Όταν το ACTIVIA συνάντησε τους Αρχαίους Σπόρους

Αυτό το καλοκαίρι, το ACTIVIA από τη Danone βάλθηκε να κάνει το καλοκαίρι μας πιο απολαυστικό και χορταστικό από ποτέ, με τη νέα σειρά ACTIVIA Αρχαίοι Σπόροι. Η σειρά αποτελείται από δύο “super” προϊόντα γιαουρτιού, το ACTIVIA με Κινόα και Άλλους Καρπούς και το ACTIVIA Πολυδημητριακά. Τα πρώτα superfoods που έχει παρουσιάσει ποτέ η Danone είναι έτοιμα να ξετρελάνουν το καλοκαίρι σας!

Τώρα ειδικά που ανεβαίνει η θερμοκρασία, τα νέα ACTIVIA Αρχαίοι Σπόροι είναι πλούσια σε βιταμίνες και ωφέλιμα λιπαρά οξέα, και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Επομένως, αποτελούν την πιο ιδανική λύση για ένα γρήγορο υγιεινό και δροσιστικό snack, που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς τύψεις, όπου κι αν βρισκόμαστε, από το γραφείο μέχρι και την παραλία.

Τα προϊόντα ACTIVIA, της παγκοσμίου φήμης εταιρείας γαλακτοκομικών Danone, περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων γιαουρτιού που ανταποκρίνεται σε κάθε γευστική προτίμηση. Aπλές γεύσεις των λευκών προϊόντων γιαουρτιού με μόνο 2% λιπαρά, όσο και γεύσεις που συνδυάζουν απολαυστικά φρούτα, δημητριακά και ξηρούς καρπούς, αλλά και τα ACTIVIA Drinks με γεύσεις όπως ροδάκινο-μάνγκο, μύρτιλο και δημητριακά.

Τα προιόντα διανέμονται παγκύπρια από την εταιρεία Argosy Trading Company Ltd.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE