Επίσημο φιρμάνι από την «Κυρία» για Σωτηρίου

Επίσημο φιρμάνι από την «Κυρία» για Σωτηρίου

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της το μεσημέρι της Πέμπτης (28/6) έκανε γνωστή την απόκτηση του Κωνσταντίνου Σωτηρίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο αμυντικό, Κωνσταντίνο Σωτηρίου, μέχρι το 2021. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μετά την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων, πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.

Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή:

Πρόκειται για 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον οποίο κατέγραψε 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ πέτυχε και δύο τέρματα. Ο Κύπριος αμυντικός είναι επίσης βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια λαμπρή καριέρα με τα χρώματα της Ανόρθωσης!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE