ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πού βρίσκονταν και πώς αντέδρασαν οι συντελεστές του «Όλα Για Σένα» όταν ειδοποιήθηκαν για το πρόωρο τέλος

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πού βρίσκονταν και πώς αντέδρασαν οι συντελεστές του «Όλα Για Σένα» όταν ειδοποιήθηκαν για το πρόωρο τέλος

 Πού βρίσκονταν και πώς αντέδρασαν οι συντελεστές του «Όλα Για Σένα» όταν ειδοποιήθηκαν για το πρόωρο τέλος

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τετάρτη το βράδυ, 27 Ιουνίου βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο για το πρωτότυπο και ευαίσθητο έργο, «Let’s Hippo», μια συνδιοργάνωση του Sophia Foundation και της Partners Y&R και με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα της ξημέρωνε την Πέμπτη, 28 Ιουνίου, όταν θα λάμβανε με μήνυμα την πρόωρη διακοπή της εκπομπής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Ζερβός για πρόωρο τέλος 'Όλα Για Σένα': «Η εκπομπή δεν είναι προσωπική, είναι του καναλιού»

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν πρόλαβε να μεταβεί στα κτήρια του Αρχαγγέλου, αλλά οι συνεργάτες της, πιστοί στο ραντεβού τους με το κανάλι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του TvOne, όπου και ετυχαν ενημέρωσης  για το γεγονός ότι δεν θα ξανάβγαιναν αέρα με την εκπομπή «Όλα Για Σένα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline κάποιοι από τους συνεργάτες της Κωνσταντίνας Ευριπίδου βρίσκονταν στο γυμναστήριο, άλλοι στο  κομμωτήριο και μετά την ενημέρωση βρέθηκε όλη η ομάδα για κάφε, για να συζητήσουν την απόφαση της διεύθυνσης του καναλιού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE