ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πού βρίσκονταν και πώς αντέδρασαν οι συντελεστές του «Όλα Για Σένα» όταν ειδοποιήθηκαν για το πρόωρο τέλος

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πού βρίσκονταν και πώς αντέδρασαν οι συντελεστές του «Όλα Για Σένα» όταν ειδοποιήθηκαν για το πρόωρο τέλος

 Πού βρίσκονταν και πώς αντέδρασαν οι συντελεστές του «Όλα Για Σένα» όταν ειδοποιήθηκαν για το πρόωρο τέλος

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τετάρτη το βράδυ, 27 Ιουνίου βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο για το πρωτότυπο και ευαίσθητο έργο, «Let’s Hippo», μια συνδιοργάνωση του Sophia Foundation και της Partners Y&R και με τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα της ξημέρωνε την Πέμπτη, 28 Ιουνίου, όταν θα λάμβανε με μήνυμα την πρόωρη διακοπή της εκπομπής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Ζερβός για πρόωρο τέλος 'Όλα Για Σένα': «Η εκπομπή δεν είναι προσωπική, είναι του καναλιού»

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν πρόλαβε να μεταβεί στα κτήρια του Αρχαγγέλου, αλλά οι συνεργάτες της, πιστοί στο ραντεβού τους με το κανάλι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του TvOne, όπου και ετυχαν ενημέρωσης  για το γεγονός ότι δεν θα ξανάβγαιναν αέρα με την εκπομπή «Όλα Για Σένα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline κάποιοι από τους συνεργάτες της Κωνσταντίνας Ευριπίδου βρίσκονταν στο γυμναστήριο, άλλοι στο  κομμωτήριο και μετά την ενημέρωση βρέθηκε όλη η ομάδα για κάφε, για να συζητήσουν την απόφαση της διεύθυνσης του καναλιού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE