H Κύπρια βουλευτής με στυλ επηρεασμένο από την Vogue - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H Κύπρια βουλευτής με στυλ επηρεασμένο από την Vogue - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαθήματα παριζιάνικης φινέτσας παραδίδει η βουλευτής του ΔΗΣΥ. 

Ο λόγος για την Ελένη Σταύρου, την βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, η οποία την Πέμπτη, 28 Ιουνίου, εμφανίστηκε στην Επιτροπή Ελέγχου για τον Συνεργατισμό με ένα σύνολο πρωτότυπο για τα δεδομένα των Κύπριων βουλευτών. 

Η Ελένη Σταύρου επέλεξε να εμφανιστεί στην Βουλή με ένα φόρεμα σε στυλ καμπαρντίνας, το οποίο συνδύασε με ξύλινες πλατφόρμες. Την εμφάνισή της η βουλευτής του ΔΗΣΥ ολοκλήρωσε με ένα περιδέραιο από μεγάλες χρωματιστές πέτρες. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE