Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Τροχαίο με πέντε οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Τροχαίο με πέντε οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στους οδηγούς που κατευθύνονται προς την Λεμεσό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 9.40 το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου, 2018, παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου και στην οποία εμπλέκονται πέντε  αυτοκίνητα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Κλειστή η μια λωρίδα - Ενημέρωση για τραυματίες

Προς το παρόν είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας των επιβαινόντων. 

Λόγω του τροχαίο προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

Καλούνται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα Cy Police Checkpoint:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE