ΚΥΠΡΟΣ: Μικρό κορίτσι δίνει τη σημαντικότερη συμβουλή – «Άκου τη μιτσιά…» -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρό κορίτσι δίνει τη σημαντικότερη συμβουλή – «Άκου τη μιτσιά…» -VIDEO

Με ένα βίντεο στην κυπριακή διάλεκτο η Αστυνομία Κύπρου, στέλνει ακόμη μια φορά το μήνυμα να είμαστε προσεκτικοί και ασφαλείς κατά τις μετακινήσεις μας στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Με τον τίτλο «Άκου τη μιτσιά, ξέρει», η Αστυνομία Κύπρου συμβουλεύει το κοινό να φοράει πάντα τη ζώνη του.

Με ένα μικρό παιδί να λέει «μάμα φόρα τη ζώνη σου», η Αστυνομία προτρέπει τους Κύπριους οδηγούς να ακούσουν τη συμβουλή της μικρής.

Άλλωστε «από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια».

Παράλληλη η Αστυνομία, λέει στο βίντεό της: «Φόρα την ευλοημένη τη ζώνη σου. Όταν χρειαστεί εννά σε βοηθήσει να ζήσεις. Μεν τα καταστρέψεις ούλλα για μια πελλάρα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE