ΖΥΓΙ: Χτύπησε δύο οχήματα και πεζό αλλά αρνήθηκε να κάνει άλκοτεστ

ΖΥΓΙ: Χτύπησε δύο οχήματα και πεζό αλλά αρνήθηκε να κάνει άλκοτεστ

Να αιμορραγεί στο κεφάλι βρήκαν 59χρονο Βρετανό κάτοικο Ζυγίου μέλη της Αστυνομίας της περιοχής.

Ο 59χρονος, που είχε τις αισθήσεις του, ανέφερε ότι ενώ περπατούσε στην άκρη του δρόμου, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, το οποίο προηγουμένως χτύπησε άλλο σταθμευμένο όχημα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αφού έτυχε των απαραίτητων εξετάσεων απολύθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρία, όχημα που οδηγούσε 77χρονος χτύπησε δύο οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή, αλλά και τον 59χρονο πεζό.

Ο 77χρονος συνελήφθη νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/6) μετά από σχετικό ένταλμα.

Μεταφέρθηκε με το όχημά του στον Αστυνομικό σταθμό Ζυγίου και ενώ παρουσίασε συμπτώματα μέθης, αφού μύριζε αλκοόλ και είχε συγχυσμένη ομιλία, ζητήθηκε να κάνει άλκοτεστ.

Αυτός αρνήθηκε και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Η Αστυνομία Ζυγίου συνεχίζει τις έρευνες.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE