ΚΑΙΡΟΣ: Σταθερά αίθριος - Πρόγνωση για Σαββατοκύριακο

ΚΑΙΡΟΣ: Σταθερά αίθριος - Πρόγνωση για Σαββατοκύριακο

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (28/6), µετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης ο καιρός, στις περισσότερες περιοχές, θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4,και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, ενώ στα νότια και τα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά µέχρι λίγο ταραγµένη, και σύντοµα στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα νότια-νοτιοδυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα νότια παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε τοπικά θα παρατηρείται χαµηλή νέφωση, ενώ, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να σχηµατιστεί και τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ αρχικά, στα νοτιοδυτικά, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, όπως και τοπικά στα νότια παράλια, και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Παρασκευή, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE