Στην Πάφο συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης Εσθονίας για την παραγωγή ντοκιμαντέρ για τους Ρωσόφωνους των Βαλτικών

Στην Πάφο συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης Εσθονίας για την παραγωγή ντοκιμαντέρ για τους Ρωσόφωνους των Βαλτικών

Σε συνέχεια των προσπαθειών  για ανάπτυξη του τουρισμού  και διείσδυση σε νέες αγορές τις οποίες η Πάφος εξυπηρετείται αεροπορικός  η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου φιλοξενεί αυτές τις μέρες συνεργείο του εθνικού τηλεοπτικού καναλιού Εσθονίας.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ το εν λόγο συνεργείο αναμένεται να παράξει σχετικό ντοκιμαντέρ το οποίο θα απευθύνεται στους ρωσόφωνους των Βαλτικών αλλά και άλλων χωρών όπως Γερμανίας, Ισραήλ, Σουηδίας, Φινλανδίας κ.α.

Τα γυρίσματα στην Πάφο περιλαμβάνουν πτυχές της ζωής των Ρώσων που διαμένουν μόνιμα στην Πάφο καθώς και τουριστικές δραστηριότητες και εμπειρίες που προσφέρονται στην περιοχή.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η Ε.Τ.Α.Π, συνεχίζει η ανακοίνωση,  παρέχει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την τουριστική Πάφο, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος της επαρχίας και να ενημερωθούν  εκτενέστερα στο τι έχει να προσφέρει η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός.

Κύριος  σκοπός της φιλοξενίας αυτής, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι να γνωστοποιηθούν ακόμη περισσότερο τα δρομολόγια από τις βαλτικές προς Πάφο και  να προωθηθεί περαιτέρω η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός.   

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι η αγορά των  Βαλτικών, μπορεί να εξυπηρετηθεί ολόχρονα. 

Αυτό βασίζεται συνεχίζει η ανακοίνωση,  κυρίως στην ολόχρονη αεροπορική σύνδεση που έχει αναπτυχθεί  με την Πάφο,  την ικανοποιητική ξενοδοχειακή υποδομή και των ανταγωνιστικών πακέτων που προσφέρονται αλλά και τον ήπιο χειμώνα της Πάφου, με την παράλληλη προσφορά πλούσιων δραστηριοτήτων και εμπειριών από τον προορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE