Παίκτης του στοιχήματος έχασε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσό λόγω της ΜΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ της Γερμανίας! (ΦΩΤΟ)

Παίκτης του στοιχήματος έχασε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσό λόγω της ΜΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ της Γερμανίας! (ΦΩΤΟ)

Ένας παίκτης του στοιχήματος έπιασε 17 σημεία, δεν προέβλεψε όμως τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την φάση των ομίλων και έχασε 55.525 ευρώ!

Αν δεν σε θέλει δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις λεφτά από το στοίχημα. Μία γνωστή διαδικτυακή εταιρία δημοσίευσε ένα κουπόνι ενός παίκτη που είχε πιάσει ήδη 17 σωστές προβλέψεις (διάφορους νικητές πρωταθλημάτων, νικητή Champions και Europa League μεταξύ άλλων) και περίμενε να επαληθευτεί το 18ο σημείο που ήταν η πρόκριση της Γερμανίας από την φάση των ομίλων σε απόδοση 1,04!

Το πιο σίγουρο σημείο έσπασε, η Γερμανία αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από φάση ομίλων Μουντιάλ και κάποιος δύσμοιρος παίκτης βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!


Πηγή: www.sdna.gr 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE