Ο Λίνεκερ κατάπιε την γλώσσα του με τους Γερμανούς!

Ο Λίνεκερ κατάπιε την γλώσσα του με τους Γερμανούς!

Η θρυλική ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ για τους Γερμανούς που κερδίζουν πάντα στο τέλος μπορεί πλέον να αποσυρθεί και επίσημα.

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπαίνει η ιστορική ρήση του Γκάρι Λίνεκερ, αφού ο ίδιος την αναίρεσε μετά το τέλος του αγώνα της Γερμανίας με την Νότιο Κορέα: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι. 22 άτομα κυνηγούν μία μπάλα για 22 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί δεν κερδίζουν πλέον πάντα. Η προηγούμενη εκδοχή ανήκει πια στην ιστορία», ήταν το τιτίβισμα του παλαίμαχου Άγγλου στράικερ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE