Γυναίκα οδηγός έκανε σμπαράλια μια Ferrari που μόλις είχε νοικιάσει! Τώρα τραβά τα μαλλιά της

Γυναίκα οδηγός έκανε σμπαράλια μια Ferrari που μόλις είχε νοικιάσει! Τώρα τραβά τα μαλλιά της

Δεν πρόλαβε καλά να νοικιάσει μια πανάκριβη Ferrari μια γυναίκα στην Κίνα και την έκανε σμπαράλια!

Το πολυτελέστατο σπορ αυτοκίνητο, μια απαστράπτουσα Ferrari 458, ανήκε σε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην πόλη Γουενλίνγκ της ανατολικής Κίνας.

Η γυναίκα παρέλαβε το όχημα από τα γραφεία της εταιρείας, αλλά λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ οδηγούσε σε ολισθηρό λόγω της βροχής δρόμο, έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω σ’ ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Κατά τη σύγκρουση παρασύρθηκε κι ένα τρίτο όχημα, που έπεσε πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κι έπαθε σημαντικές ζημιές.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η οδηγός είχε απενεργοποιήσει το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control) και τώρα τραβά τα μαλλιά της αφού καλείται να πληρώσει τη μισή ζημιά – η Ferrari 458 κόστιζε γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφερνε ναρκωτική παπαρούνα στην Κύπρο – Δύο καταζητούνται - Δείτε φωτογραφίες

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφερνε ναρκωτική παπαρούνα στην Κύπρο – Δύο καταζητούνται - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο στοχευμένων και εντατικών επιχειρήσεων που άρχισαν στις 19 Ιουνίου 2026, η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) προχώρησε στην εξάρθρωση κυκλώματος που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων αποξηραμένων λοβών παπαρούνας, του είδους μήκων η υπνοφόρος, καθώς και στην εξιχνίαση συνολικά 17 συναφών υποθέσεων σε παγκύπρια βάση