Γυναίκα οδηγός έκανε σμπαράλια μια Ferrari που μόλις είχε νοικιάσει! Τώρα τραβά τα μαλλιά της

Γυναίκα οδηγός έκανε σμπαράλια μια Ferrari που μόλις είχε νοικιάσει! Τώρα τραβά τα μαλλιά της

Δεν πρόλαβε καλά να νοικιάσει μια πανάκριβη Ferrari μια γυναίκα στην Κίνα και την έκανε σμπαράλια!

Το πολυτελέστατο σπορ αυτοκίνητο, μια απαστράπτουσα Ferrari 458, ανήκε σε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην πόλη Γουενλίνγκ της ανατολικής Κίνας.

Η γυναίκα παρέλαβε το όχημα από τα γραφεία της εταιρείας, αλλά λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ οδηγούσε σε ολισθηρό λόγω της βροχής δρόμο, έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω σ’ ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Κατά τη σύγκρουση παρασύρθηκε κι ένα τρίτο όχημα, που έπεσε πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κι έπαθε σημαντικές ζημιές.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η οδηγός είχε απενεργοποιήσει το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control) και τώρα τραβά τα μαλλιά της αφού καλείται να πληρώσει τη μισή ζημιά – η Ferrari 458 κόστιζε γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE