ΛΑΡΝΑΚΑ- ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Συνελήφθη σε παραλιακή περιοχή ο 32χρονος - Χειροπέδες και σε Ε/κ

ΛΑΡΝΑΚΑ- ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Συνελήφθη σε παραλιακή περιοχή ο 32χρονος - Χειροπέδες και σε Ε/κ

Συνελήφθη ο 32χρονος που βρισκόταν υπό νόμιμη σύλληψη και δραπέτευσε από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας  όπου μεταφέρθηκε μετά από παράπονα που έκανε για πόνους στα πόδια.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Παλαιστίνιος, συνελήφθη στην περιοχή Αλαμινού της Επαρχίας Λάρνακας.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 37χρονος Ελληνοκύπριος, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε όχημα που ανήκει στον Παλαιστίνιο και μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:25 το πρωί της Τρίτης (26/6) ο 32χρονος ζήτησε να μεταβεί στο Νοσοκομείο, επικαλούμενος πόνους στα πόδια.

Συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς και έχοντας χειροπέδες, ο άνδρας μεταφέρθηκε με περιπολικό της Δύναμης στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ωστόσο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο Παλαιστίνιος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται για το αδίκημα της απόδρασης από νόμιμη κράτηση, ενώ η Αστυνομία έχει δώσει τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Σημειώνεται ότι ο Παλαιστίνιος είχε συλληφθεί στις 23 Ιουνίου ως ύποπτος για εμπρησμό αυτοκινήτου στην Ορόκλινη και απειλών που σημειώθηκαν στις 22 του μήνα και είχε τεθεί υπό κράτηση για περίοδο οκτώ ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE