Επ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ακριβά θα πληρώσουν το…χρωματισμένο έξι οδηγοί- Πιάστηκαν στη «φάκα»

Επ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ακριβά θα πληρώσουν το…χρωματισμένο έξι οδηγοί- Πιάστηκαν στη «φάκα»

Με εξώδικο συμβιβασμό και την καταβολή συνολικού ποσού 5000 ευρώ διευθετήθηκαν οι υποθέσεις έξι οδηγών οι οποίοι παρανόμως χρησιμοποιούσαν αφορολόγητο χρωματισμένο πετρέλαιο για τα οχήματά τους και εντοπίστηκαν την Τρίτη 26/6  από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

 
Ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρει ότι λειτουργοί του σε συνεργασία με τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων Αμμοχώστου και τον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας πραγματοποίησαν έλεγχο σε διερχόμενα οχήματα στην Επαρχία Αμμοχώστου για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου χρωματισμένου πετρελαίου.
 
Ελέχθηκαν συνολικά 30 πετρελαιοκίνητα οχήματα και διαπιστώθηκε ότι έξι από αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα αγροτικό και βιομηχανικό πετρέλαιο. Τα εν λόγω οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.
 
Μετά από αιτήματα και των έξι εμπλεκομένων, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων, με την καταβολή των αποφευχθέντων φόρων κατανάλωσης και Φ.Π.Α., πλέον της χρηματικής επιβάρυνσης, του συμβιβαστικού ποσού και του ποσού απόδοσης. 
 
Εισπράχθηκε συνολικά το ποσό των €5.000 και τα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE