Αλλάζει η μπάλα του Μουντιάλ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αλλάζει η μπάλα του Μουντιάλ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Adidas παρουσίασε τη νέα μπάλα με την οποία θα διεξάγονται τα παιχνίδια του Μουντιάλ από την φάση των «16».

Με διαφορετική μπάλα θα διεξαχθούν τα νοκ – άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ της Ρωσίας με την «Adidas» να παρουσιάζει σήμερα την καινούργια μπάλα που θα πάρει τη θέση της «Telstar».

Η καινούργια μπάλα θα λέγεται «Τelstar Mechta» και αντί για μαύρο χρώμα θα έχει έντονο κόκκινο λόγω Ρωσίας και για πρώτη φορά, θα την δούμε στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουρουγουάη στις 30 Ιουνίου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE