Ο παίκτης του Απόλλωνα που βγάζει μάτια στο φιλικό με Ίντερ! «Ασύλληπτο…»

Ο παίκτης του Απόλλωνα που βγάζει μάτια στο φιλικό με Ίντερ! «Ασύλληπτο…»

Από νωρίς έδειξε ο Σάσα Μάρκοβιτς ότι βγάζει «φωτιές» στο φιλικό με την Ίντερ Ζάπρεσιτς…

Ο Σέρβος μέσος των «κυανολεύκων» με το «καλημέρα» του φιλικού του Απόλλωνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα όμορφο σουτ και γενικά έδειξε να είναι αρκετά δραστήριος κόντρα στους Κροάτες.

Φυσικά το γκολ με το οποίο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του δεν ήταν μοναδικό καθώς ο Μάρκοβιτς είχε κι άλλες όμορφες επιθετικές ενέργειες στο φιλικό με ΚΟΡΥΦΑΙΑ φυσικά την επίτευξη του δεύτερου γκολ με ένα Ασύλληπτο σουτ από απόσταση 30 μέτρων που τους άφησε όλους άφωνους.

Σίγουρα η εμφάνιση του Μάρκοβιτς είναι κάτι που ικανοποιεί τον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού βλέπει τον ποδοσφαιριστή να παίζει εξαιρετική μπάλα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να στέλνει το μήνυμα στον κόουτς του ότι είναι εκεί για να τον υπολογίζει και… να πάρει ευκαιρίες για να βοηθήσει τους «κυανολεύκους».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Αυτή είναι η άτυχη 61χρονη που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο μεροκάματο - Βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο

Τραγωδία στη Λεμεσό: Αυτή είναι η άτυχη 61χρονη που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο μεροκάματο - Βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο

Σε εργατικό θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη χθες, λίγο μετά τις 7:00μ.μ., έχασε τη ζωή της η Diana Tsilidou, 61 ετών από τη Γεωργία. 

BEST OF TOTHEMAONLINE