Ασταμάτητος νεαρός ερωτοτροπούσε με εξάτμιση αυτοκινήτου

Ασταμάτητος νεαρός ερωτοτροπούσε με εξάτμιση αυτοκινήτου

Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του σεξουαλικές προτιμήσεις που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερες ή ακραίες. Μια ιδιάζουσα περίπτωση αποτελεί ο Ράιαν Μάλεκ, που έχει αδυναμία στην εξάτμιση των αυτοκινήτων.

Ο 23χρονος από το Νιούτον του Κάνσας συνελήφθη την Πρωτομαγιά του 2018 να ερωτοτροπεί με εξάτμιση αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ ενός συγκροτήματος κατοικιών, στο Νιούτον, μια πόλη βόρεια της Γουιτσίτα.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Παρά την παρουσία αστυνομικών και τουλάχιστον έξι ανθρώπων, ο Μάλεκ συνέχισε απερίσπαστος τη δουλειά του, αγνοώντας τις εντολές τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρησιμοποιήσουν τέιζερ για να τον συνετίσουν.

Ο νεαρός υπεβλήθη σε αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε πως το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν τέσσερις φορές πάνω από το νόμιμο όριο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μετά στη φυλακή όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου οπότε και θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας κατηγορία για άσεμνη συμπεριφορά. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας και βιαιοπραγία.

 

 

 

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE