ΚΥΠΡΟΣ: Ένα βίντεο που πρέπει όλοι να δούμε -«Μη γράψεις και εσύ το όνομά σου στο μάρμαρο...» -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ένα βίντεο που πρέπει όλοι να δούμε -«Μη γράψεις και εσύ το όνομά σου στο μάρμαρο...» -VIDEO

Με ανάρτησή της η Αστυνομία Κύπρου, ενημερώνει το κοινό για τον αριθμό, μέχρι στιγμής, του αριθμού ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο για το 2018.

Η Αστυνομία, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως μόλις το μισό 2018 πέρασε και όμως οι νεκροί από τα τροχαία δυστυχήματα ανέρχονται στους 26.

Ένας αριθμός που πρέπει να κάνει το κοινό να αναλογιστεί τη δική του ασφάλεια.

«Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που καθορίζει τον αριθμό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αστυνομία.

Ο ανθρώπινος παράγοντας που παίζει σημαντικό και μεγάλο ρόλο, στην αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων.

Μόλις σε μια μέρα (Δευτέρα 25/06) δυο αθώες ψυχές, έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς τους.

Ας προσπαθήσουμε να προσέχουμε λίγο περισσότερο κατά την οδήγηση για να μην θρηνήσουμε άλλες ζωές στην άσφαλτο.

Στην ανάρτησή της η Αστυνομία αναφέρει «στο μισό του χρόνου οι 26 νεκροί σε τροχαίες οδικές συγκρούσεις είναι πολλοί. Ας αποκτήσουμε επιτέλους οδική συνείδηση. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που καθορίζει τον αριθμό. Ας το προσέξουμε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE