Άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 6» με την κοινή συμμετοχή Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας

Άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 6» με την κοινή συμμετοχή Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας

Το θέμα της διακλαδικής άσκησης «ΜΕΔΟΥΣΑ 6» με κυπριακές, αιγυπτιακές και ελληνικές ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις προσελκύει το ενδιαφέρον των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε ειδικό ρεπορτάζ, η μεγάλης κυκλοφορίας «Αλ Αχράμ» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου τονίζεται ότι «η άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 6» περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως σχεδιασμό και διαχείριση κοινών επιχειρήσεων ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων, καθώς και ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ τους, προκειμένου να αυξηθεί η μάχη και η αποτελεσματικότητά τους».

«Η άσκηση αυτή έρχεται ως μέρος της στρατιωτικής συνεργασίας και συνεργασίας μεταξύ της Αιγύπτου και φίλων και αδελφών χωρών, αναφέρεται στο ανακοινωθέν, στο πλαίσιο του συντονισμού των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων στην περιοχή της Μεσογείου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE