ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Λ/ΚΑΣ: Αρνητικός σε αλκοτέστ αλλά θετικός σε νάρκοτεστ ο 34χρονος οδηγός

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Λ/ΚΑΣ: Αρνητικός σε αλκοτέστ αλλά θετικός σε νάρκοτεστ ο 34χρονος οδηγός

Ο 34χρονος Βούλγαρος, ο οποίος οδηγούσε το ιδιωτικό όχημα πολυτελείας που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ.

Το πιο πάνω, ανάφερε το πρωί της Τρίτης (26/6) σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ,  ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Σπύρος Σπύρου.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος συνελήφθη μετά το τροχαίο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ο αλλοδαπός οδηγός, υποβλήθηκε και σε εξέταση αλκοόλης, με αρνητική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE