Οι ανοιχτές υποθέσεις, οι σίγουρες κινήσεις και το «μεγάλο στοίχημα»

Οι ανοιχτές υποθέσεις, οι σίγουρες κινήσεις και το «μεγάλο στοίχημα»

Μία ακόμα μεταγραφή η οποία είχε ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΛ.

Ο Μάριος Πεχλιβάνης αποκτήθηκε με τις «ευλογίες» του Κέρκεζ, ο οποίος πιστεύει πολύ στις ικανότητες του και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση.

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Ντα Σίλβα και Μυτίδης, ενώ το μεγάλο «στοίχημα» του Βόσνιου τεχνικού για τη «γραμμή κρούσης», είναι ο εντοπισμός και η απόκτηση ενός «killer», για τον οποίο ο Ανδρέας Σοφοκλέους αναμένεται να κάνει (μικρή) οικονομική υπέρβαση.

Επίσης, η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο Σκοπιανό διεθνή ακραίο επιθετικό, Κίρε Μαρκόσκι, αλλά και τον Πολωνό τερματοφύλακα Πάτρικ Πρόσιεκ, οι οποίοι όμως ακόμα δεν ανακοινώθηκαν επίσημα.

Παράλληλα, εκτός από τις μεταγραφές, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, αφού ήδη μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στο ρόστερ και κάποιοι θα… «κουνήσουν μαντίλι».

Υπάρχουν πολλά «μέτωπα» ανοιχτά, αφού εκκρεμούν οι υποθέσεις για τη λύση των συμβολαίων των Γκαμπιονέτα και Τεξέιρα – σήμερα χώρισαν επίσημα οι δρόμοι με Σασσί –  που είναι εκτός πλάνων, ενώ όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, όλα είναι ανοιχτά για την περίπτωση Αϊρόσα και δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο παραμονής του, αφού ο Αγκολέζος μπακ δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει «νερό στο κράσι του» στο θέμα των οικονομικών του απαιτήσεων για να αποχωρήσει.

Όσον αφορά το κεφάλαιο για τους νεαρούς Κύπριους παίκτες που αγωνίστηκαν ως δανεικοί από την ΑΕΛ, εκτός από τον Ανδρέα Φράγκου που αναμένεται σύντομα να περάσει από τα γραφεία του Προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους για να επεκτείνει τη συνεργασία σου, δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE