Πέθανε πρωταγωνιστής τηλεοπτικού ριάλιτι - Μετέφερε γνώσεις ετών

Πέθανε πρωταγωνιστής τηλεοπτικού ριάλιτι - Μετέφερε γνώσεις ετών

O Ρίτσαρντ - Old Man - Χάρισον που συμμετείχε στο ριάλιτι «Pawn Stars» σαν ο πατέρας αυτού που κατείχε τον ενεχυροδανειστήριο απεβίωσε το πρώι της Δευτέρας (25/6).

Γνωστός για τις λίγες αλλά και καυστικές του ατάκες ο Ρίτσαρντ ήταν ο άνθρωπος που με τις γνώσεις τους πολλές φορές εμπλούτιζε το γνωστό ριάλιτι που προβάλλεται από το History Channel.

Σε μια λιτή ανακοίνωση η επιχείρηση στην οποία προβάλλεται μέσα από το ριάλιτι η «Gold & Silver Pawn Shop» ανάφερε ότι με βαριά καρδιά «ενημερώνουμε ότι ο Ρίτσαρντ Μπέντζαμιν Χάρισσον είχε απεβίωσε το πρωί (ώρα Αμερικής) της Δευτέρας σε ηλικία 77 ετών». Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «μέχρι την τελευταία στιγμή η οικογένεια του ήταν στο πλάι του μέχρι και την στιγμή που έφυγε».

Μέσα από την εκπομπή συχνά μετέφερε τις γνώσεις που κατάφερε να αποκτήσει από την δουλειά του στο τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE