ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 84χρονος λουόμενος, ο οποίος μετέβη στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου για κολύμπι με τη σύζυγο.

Πρόκειται για τον Βασίλη Χρίστου 84 ετών Ε/κ κάτοικο εξωτερικού ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα. Η γυναίκα του κάλεσε σε βοήθεια τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι τον ανέσυραν από το νερό και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν αυτός δεν επανήλθε.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 84χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομέιου Πάφου όπου, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νεκρός ηλικιωμένος Ελληνοκύπριος στην τουριστική πλαζ Γεροσκήπου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE