ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου λουόμενου - Οι εκκλήσεις βοήθειας της γυναίκας του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 84χρονος λουόμενος, ο οποίος μετέβη στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου για κολύμπι με τη σύζυγο.

Πρόκειται για τον Βασίλη Χρίστου 84 ετών Ε/κ κάτοικο εξωτερικού ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα. Η γυναίκα του κάλεσε σε βοήθεια τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι τον ανέσυραν από το νερό και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν αυτός δεν επανήλθε.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 84χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομέιου Πάφου όπου, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νεκρός ηλικιωμένος Ελληνοκύπριος στην τουριστική πλαζ Γεροσκήπου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE