Τέσσερα φιλικά για την Εθνική Νεανίδων πριν τους επίσημους αγώνες

Τέσσερα φιλικά για την Εθνική Νεανίδων πριν τους επίσημους αγώνες

Τέσσερις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19 ενόψει της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων U19.

Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί σε όμιλο οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στην Τουρκία από τις 3 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2018. Αντίπαλοι της θα είναι η Ελβετία, η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους επίσημους αγώνες, η Εθνική μας θα αγωνιστεί εντός έδρας δύο φορές με τη Λευκορωσία και εκτός έδρας, επίσης δύο φορές, με τα Σκόπια.

Οι αγώνες με τη Λευκορωσία θα γίνουν στις 19 και 21 Αυγούστου και οι αγώνες με τα Σκόπια στις 18 και 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE