Το περσινό πάθημα οδηγός για φέτος, προχωρημένες επαφές με στόπερ και ακραίο χαφ

Το περσινό πάθημα οδηγός για φέτος, προχωρημένες επαφές με στόπερ και ακραίο χαφ

Ανχέλ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι σε καθημερινή επαφή για το κεφάλαιο του προγραμματισμού και αξιολογούν συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους.

Μέχρι στιγμής θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν επτά ποδοσφαιριστές, οι Χριστοδούλου, Μεχίας, Ενρίκες, Λοέ, Γκαφόρ, Γκρίνιτζ και Εντρένα και αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι τόσοι, για να κλείσουν οι «τρύπες» στο ρόστερ.

Στόχος όμως είναι, μετά το περσινό πάθημα, η απόκτηση (ποιοτικών) παικτών με το λιγότερο δυνατό ρίσκο που θα είναι «διψασμένοι» για ποδόσφαιρο και όχι η απόκτηση «δυνατών» ονομάτων με καλό βιογραφικό που θα κάνουν «γκελ» στον κόσμο.

Βιασύνη δεν υπάρχει, λόγω του ότι η Ομόνοια δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όμως το ιδανικό για το νέο προπονητή, θα είναι φυσικά, να έχει το ρόστερ συμπληρωμένο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ή τουλάχιστον, μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το εξωτερικό, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν ανακοινώσεις, με τη διοίκηση των «πράσινων» να είναι σε προχωρημένες επαφές με κεντρικό αμυντικό και ακραίο επιθετικό, ενώ υπάρχουν επαφές και με παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις (πχ. για τη θέση του αριστερού μπακ και για επιτελικό μέσο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… 7άρι, οι επιστροφές και οι εκκρεμότητες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE