Έφυγε προ καιρού από ομάδα του Απόλλωνα και τώρα επέστρεψε ΑΕΛ! Ο νέος του ρόλος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έφυγε προ καιρού από ομάδα του Απόλλωνα και τώρα επέστρεψε ΑΕΛ! Ο νέος του ρόλος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει στην οικογένεια της ΑΕΛ ο Κύπριος προπονητής, Πανίκος Κίμωνος.

Τη σεζόν που πέρασε, 2017-2018, ήταν για ένα διάστημα ορισμένων μηνών προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Ladies.

Είχε περάσει ξανά από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, όπου τη σεζόν 2016-2017 ήταν προπονητής της ομάδας κάτω των 13 ετών, όπου κατέκτησε τότε και το πρωτάθλημα.

Διετέλεσε και προπονητής στις ακαδημίες του Απόλλωνα, όπως επίσης και υπεύθυνος των των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.

Πλέον, ο Πανίκος Κίμωνος είναι ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΛ για τις ηλίκιες των Grassroots και τα υπόλοιπα παιδικά τμήματα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE