Σκοτώθηκε σε τροχαίο 27χρονος διεθνής μπασκετμπολίστας! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 27χρονος διεθνής μπασκετμπολίστας! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θρήνος στο μπάσκετ, καθώς ο Γκαζμέντ Σινάνι έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Πρίστινα. Ο 27άχρονος Κοσοβάρος, ήταν το μοναδικό θύμα στο συμβάν, ενώ στο αυτοκίνητο οι συνεπιβάτες του Γκρανίτ Ρουγκόβα, Φισνίκ Ρουγκόβα και Αλτίν Μορίνα τραυματίστηκαν

Η FIBA εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προς την οικογένειά του διεθνούς σέντερ (2.06μ.) Σινάνι, γνωστοποιώντας μέσω ανακοίνωσης ότι θα προσφέρει την απαιτούμενη βοήθεια στους συγγενείς του άτυχου άνδρα. 

Τραγική ειρωνεία ότι ο Σινάνι σκοτώθηκε μόλις μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του, καθώς ήταν γεννημένος στις 22 Ιουνίου του 1991! Το ατύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου 23/06 και την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο νεκροταφείο της Ντράγκονταν στην περιοχή της Πρίστινα.

Πλήθος συμπολιτών του έδωσε το «παρών», όπως άλλωστε και συναθλητές του, αλλά και άνθρωποι της Πολιτείας. Πέρσι ο Σινάνι έπαιζε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Λιντς Φορς, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Φενέρμπαχτσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE