ΠΑΦΟΣ: Η συγκινητική πράξη για τον Χαράλαμπο – Θα τρέξει σε αγώνα με το τροχοκάθισμα της

ΠΑΦΟΣ: Η συγκινητική πράξη για τον Χαράλαμπο – Θα τρέξει σε αγώνα με το τροχοκάθισμα της

Η Γεωργία στηρίζει τον Χαράλαμπο, θύμα ατυχήματος με μοτοσικλέτα, τρέχοντας με το τροχοκάθισμα της.

Tην ευαισθητοποίηση της προς τον συνάνθρωπο επιδεικνύει για ακόμη μια φορά η συμπολίτισσα μας Γεωργία Γαβριηλίδου η οποία θα τρέξει με το τροχοκάθισμα της πλαισιώνοντας τον ποδηλάτη Πέτρο Στυλιανού Ππόλο από το Δημαρχείο Πάφου ως την Κάτω Πάφο το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου του 2018 και την 1η Ιουλίου του 2018 στις 09:30 π.μ. έως το βράδυ. 

Η Γεωργία καλεί τον κόσμο σε κινητοποίηση και ζητά να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες αφού η δράση της στόχο έχει – όπως αναφέρει- την στήριξη του νεαρού συμπολίτη μας Χαράλαμπο Λεαντζή, μαθητή της Γ Λυκείου, στο Λύκειο Γιαννάκη Ταλιώτη ο οποίος χρειάζεται να μεταβεί για θεραπεία στο εξωτερικό μετά από ατύχημα που είχε με την μοτοσικλέτα του. 

“Θα τρέξω με το χέρι στην καρδιά για ένα σκοπό” αναφέρει η Γεωργία, και κάλεσε όλον τον κόσμο, στρατιώτες, μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, άτομα με αναπηρίες και πολίτες μικρούς και μεγάλους να συμβάλουν στην συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση της προσπάθειας για θεραπεία του Χαράλαμπου.

Σημειώνεται πως ο Πέτρος Στυλιανού Ππόλος μετέχει σε εθελοντική ποδηλασία επίσης για τη στήριξη του Χαράλαμπου .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE