Ποιοι έκλεψαν την παράσταση… Ποιος έπαιξε αριστερά στην άμυνα

Ποιοι έκλεψαν την παράσταση… Ποιος έπαιξε αριστερά στην άμυνα

Έχασε με 2-1 από την Λασκ Λινζ ο Απόλλωνας στο χθεσινό πρώτο φιλικό στην Αυστρία (Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ). 

Εννοείται ότι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον Αυγουστή σε αυτά τα παιχνίδια, είναι το αποτέλεσμα. 

Δυο παίχτες ξεχώρισαν σε απόδοση στη συνάντηση με τους Αυστριακούς, ο Γάλλος χαφ Κέβιν Μπρου στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Βελγο-Ιταλός, Λούκα Πολίτσι. 

Ο τελευταίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα των κυανολεύκων με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το γράψαμε πολλές φορές, ο συγκεκριμένος παίχτης, αν δουλέψει σωστά στην προετοιμασία, μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη λύση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο Μπρου παίζοντας για 45 λεπτά, έδειξε ότι έχει ηγετικές ικανότητες και θα κάνει μπόλικη δουλειά. 

Στο πρώτο ημίχρονο αριστερός μπακ αγωνίστηκε o 19χρονος Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ. Ένα παιδί που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, πέρσι έγραψε μια επίσημη συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο. 

Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες στη νέα σεζόν, με δεδομένο ότι το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει την απόκτηση παίχτη για αντικατάσταση του Ζάντερ. Η άλλη επιλογή είναι ο πολύπειρος Βασιλείου, ο οποίος χθες αγωνίστηκε στην επανάληψη. 

Ο Μπρούνο Βάλε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, επειδή αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE