ΠΑΦΟΣ: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 4χρονος που έπεσε σε πισίνα

ΠΑΦΟΣ: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 4χρονος που έπεσε σε πισίνα

Έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06 στο Μακάρειο Νοσοκομείο ο 4χρονος που έπεσε σε πισίνα.

Το 4χρονο αγοράκι έδινε μάχη για την ζωή από τις 06 Ιουνίου όπου και σημειώθηκε το συμβάν. Δυστυχως, 18 ημέρες αργότερα υπέκυψε καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:15 το απόγευμα στις 06 Ιουνίου σε ιδιωτική πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή της Τρεμιθούσας.

Συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, αγοράκι 4 ετών διέλαθε της προσοχής των γονιών του και έπεσε σε πισίνα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως επενέβησαν παρευρισκόμενοι όπου το ανέσυραν και του έδωσαν επί τόπου τις Πρώτες Βοήθειες. ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, το 4χρονο αγοράκι μετεφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όμως δεν τα κατάφερε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE