Στους δρόμους οι Αστυνομικοί – Τι θα ελέγχουν για μια εβδομάδα

Στους δρόμους οι Αστυνομικοί – Τι θα ελέγχουν για μια εβδομάδα

Στόχος της νέας εκστρατείας,  η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και μείωση των τροχαίων συγκρούσεων και ιδιαίτερα των σοβαρών και θανατηφόρων δυστυχημάτων, η Αστυνομία Κύπρου εξαγγέλλει την 4η για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου, για χρήση ζώνης ασφαλείας και παιδικών καθισμάτων. Η εκστρατεία, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 1η Ιουλίου.

Σκοπός της εκστρατείας είναι να επιτευχθεί μέσω της αστυνόμευσης, η ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων, στη χρήση της ζώνης ασφαλείας τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα, αλλά και την πρόσδεση των παιδιών στα παιδικά καθίσματα. Απώτερος στόχος, η μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.