Ομόνοια: Ούτε Λαβόρδε, ούτε Αίλτον! Αυτή θα είναι κίνηση – μπαμ από Παπασταύρου-Γκόμεθ

Ομόνοια: Ούτε Λαβόρδε, ούτε Αίλτον! Αυτή θα είναι κίνηση – μπαμ από Παπασταύρου-Γκόμεθ

Το μεγάλο στοίχημα για τον επενδυτή της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου και τον τεχνικό διευθυντή, Άνχελ Γκόμεθ δεν πρέπει να είναι οι μεταγραφές… αεροδρομίου αλλά η σωστή οργάνωση και στελέχωση όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν παρελάσει από το ρεπορτάζ της Ομόνοιας δεκάδες ονόματα υποψήφιων μεταγραφών με αυτά των Ρικάρντο Λαβόρδε και Αίλτον να κάνουν… κλικ καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Παπασταύρου θέλει μια κίνηση που να προκαλέσει αίσθηση.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.