ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ: Παραδόθηκε στην Κύπρο ο Σέρβος εκτελεστής

ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ: Παραδόθηκε στην Κύπρο ο Σέρβος εκτελεστής

Παραδόθηκε την Πέμπτη 21/6 σε μέλη της Κυπριακής Αστυνομίας, 54χρονος Σέρβος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, για τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης φόνου, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Σχετικό άρθρο: Στα χέρια της Αστυνομίας δύο Σέρβοι εκτελεστές - Βάσει πληροφοριών σχεδίαζαν την δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη

Ο 54χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2017 από τις Ρωσικές Αρχές και κατόπιν συνεργασίας Ιντερπόλ Λευκωσίας και Ιντερπόλ Μόσχας, παραδόθηκε την Πέμπτη 21/6 σε μέλη της Κυπριακής Αστυνομίας, όπου και μεταφέρθηκε την ίδια μέρα στην Κύπρο.

Την Παρασκευή 22/6 ο 54χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.