ΒΟΥΛΗ: Ζήτησαν από τον Αρχηγό Αστυνομίας στοιχεία για τα θανατηφορά λόγω ανάπλασης στην Δ. Ακρίτα – ΕΓΓΡΑΦΑ

ΒΟΥΛΗ: Ζήτησαν από τον Αρχηγό Αστυνομίας στοιχεία για τα θανατηφορά λόγω ανάπλασης στην Δ. Ακρίτα – ΕΓΓΡΑΦΑ

Στο πλαίσιο της ανάπλασης των Λεωφόρων Καλλιπόλεως και Διγενή Ακρίτα ενεπλάκησαν και οι τροχαίες συγκρούσεις.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που κατέχει ToThemaOnline η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών ζήτησε την προσκόμιση αναλυτικής κατάστασης τροχαίων συγκρούσεων που έχουν καταγραφεί στο τμήμα της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα, από την ελεγχόμενη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως μέχρι την ελεγχόμενη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Λάρνακος.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών συνεδρίασε στις 4 Ιουνίου 2018 και ζητήθηκαν στοιχεία για τη χρονική περίοδο από 1.1.2005-31.3.2018, τα οποία εστάλησαν στις 13 Ιουνίου 2018 από το Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Όπως προκύπτει, στα 13 χρόνια που εξετάζονται σημειώθηκαν 72 συγκρούσεις, από τις οποίες οι 14 ήταν σοβαρές.

Από αυτές, μόλις μία ήταν θανατηφόρα με ένα θύμα, ενώ οι σοβαροί τραυματισμοί που προέκυψαν ήταν 16.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE