ΒΟΥΛΗ: «Εκκενώθηκε» η Ολομέλεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΟΥΛΗ: «Εκκενώθηκε» η Ολομέλεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια κάπως περίεργη κατάσταση παρατηρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/6) στην Ολομέλεια της Βουλής.

Toυ Αλέκου Μιχαηλίδη

Λίγο η «χαμηλής» σημαντικότητα των θεμάτων που τέθηκαν προς συζήτηση και λίγο οι εξελίξεις στον Συνεργατισμό δεν «επέτρεπαν» στους βουλευτές να καθίσουν ήσυχοι στις θέσεις τους.

Έτσι, γύρω στις 13:00 παρατηρήθηκε ένα κύμα εξόδου από την αίθουσα της Ολομέλειας που δεν συμπλήρωνε ούτε δύο ώρες.

Σχετικό άρθρο: ΒΟΥΛΗ: Στα έδρανα του ΑΚΕΛ ο Αβέρωφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ενδεικτικά, στα έδρανα του ΑΚΕΛ έμειναν 5 βουλευτές, στου ΔΗΣΥ 8, στου ΔΗΚΟ 7, στων Οικολόγων 1. Ούτε οι μισοί βουλευτές παρέμειναν για να συζητήσουν ή να ακούσουν τα 27 θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη.

Λογικό ή μη, η Ολομέλεια σχεδόν «εκκενώθηκε». Κι έμειναν οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες των βουλευτών να ψηφίσουν νόμους και τροπολογίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.