Δύσκολες ώρες για την Ζωζώ Σαπουτζάκη- Βαρύ το χτύπημα της μοίρας

Δύσκολες ώρες για την Ζωζώ Σαπουτζάκη- Βαρύ το χτύπημα της μοίρας

Η Βάσω Μπράτσου ήταν το τελευταίο πρόσωπο της οικογένειάς τηςΖωζώς Σαπουντζάκη που βρισκόταν στη ζωή.

Η θρυλική performer περνά δύσκολες ώρες, αφού έχασε την πολυαγαπημένη της αδερφή Βάσω, η οποία υπήρξε καλλιτεχνικό της ταίρι στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια, η αδερφή της Ζωζώς Σαπουντζάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Η Βάσω ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας Σαπουντζάκη, καθώς πρώτος ήταν ο Θεόδωρος, που έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τη ζωή και τρίτη η Ζωζώ.

Η κηδεία της τελέστηκε την Τετάρτη 20//6 από το νεκροταφείο Παπάγου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως αναφέρει η Espresso.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE