ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέντε χρόνια φυλάκισης σε Ελληνοκύπριο για υπόθεση ναρκωτικών

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέντε χρόνια φυλάκισης σε Ελληνοκύπριο για υπόθεση ναρκωτικών

Σε πέντε χρόνια ποινής φυλάκισης καταδικάστηκε ο Ελληνοκύπριος Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το «κακουργιοδικείο» στην κατεχόμενη Λευκωσία, σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», ο Χριστοφόρου είναι ένας εκ των έξη συλληφθέντων κατά επιχείρηση της «αστυνομίας».

Τα πέντε άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην κατεχόμενη Κερύνεια τον Δεκέμβριο του 2017, όπου σε σπίτι εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
 
Ο Χριστοφόρου, σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, είναι ο μεταφορέας των ναρκωτικών ουσιών από τις ελεύθερες περιοχές και συνελήφθη σε χώρο στάθμευσης νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία μετά από παρακολούθηση του οχήματος του μετά τη διέλευση του στις κατεχόμενες περιοχές.
 
Στο όχημα του Χριστοφόρου εντοπίστηκαν 500 γραμμάρια ινδικής κάνναβης ενώ σύμφωνα με την απόφαση του «δικαστηρίου» δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ε/κ μεταφέρει ναρκωτικά στα κατεχόμενα. Την πρώτη φορά μετέφερε 28 γραμμάρια ινδικής κάνναβης ενώ στόχος του ήταν η προμήθεια και πώληση των ναρκωτικών.

 

 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE