ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ήταν… «εξαφανισμένοι» από το 5-1 του Λεμεσιανού ντέρμπι

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ήταν… «εξαφανισμένοι» από το 5-1 του Λεμεσιανού ντέρμπι

Μετά τη βαριά ήττα από τον συμπολίτη Απόλλωνα, με 5-1 στην πρεμιέρα της β΄ φάσης του πρωταθλήματος της λήξασς αγωνιστικής περιόδου, έχει να μιλήσει κάποιος δημόσια σε ΜΜΕ από πλευράς ΑΕΛ.

Από τότε με τη φουρτούνα που δημιουργήθηκε στόματα κλειστά από όλους.  Από διοικούντες από τότε εκπροσώπους τύπου, διευθυντές, κτλ.

Ήταν 03 Μαρτίου 2018.  Από τότε, μέχρι και σήμερα που μίλησε η Αριάδνη Γενεθλίου, πέρασαν κάτι περισσότερο από τρεισήμισυ μήνες για να ακουστεί η φωνή της επίσημης ΑΕΛ.

Πάλι καλά που μίλησε και το κορίτσι έστω και σήμερα…

Διαβάστε:

Γενεθλίου: «Μιλάμε για Ντα Σίλβα και Μυτίδη» – Τι είπε για τα υπόλοιπα θέματα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE