Ιερέας χαστουκίζει βρέφος… γιατί δεν σταματούσε να κλαίει- VIDEO

Ιερέας χαστουκίζει βρέφος… γιατί δεν σταματούσε να κλαίει- VIDEO

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι συγγενείς μιας οικογένειας μέσα σε εκκλησία όταν ένας ιερέας που τελούσε μυστήριο, πιθανώς βάφτισης, χαστούκισε βρέφος γιατί δεν σταματούσε να κλαίει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η νονά έχει το μωρό στα χέρια της και δίπλα της βρίσκεται ο πατέρας και η μητέρα του μωρού. Ο ιερέας τελεί το μυστήριο και κάποια στιγμή φαίνεται εκνευρισμένος και ταρακουνά το μωρό, το οποίο έκλαιγε συνεχώς. Τη συνέχεια όμως και το θράσος του ιερέα, δεν μπορούσαν να τα φανταστούν.

Με μία γρήγορη κίνηση ρίχνει ένα χαστούκι στο μωρό με τους γονείς να μένουν με ανοικτό το στόμα. Ξαφνικά ένα μέλος της οικογένειας φαίνεται να τραβά τον ιερέα για να τον απομακρύνει από το παιδί, ενώ ο εξοργισμένος πατέρας προσπαθεί να του αποσπάσει το μωρό από τα χέρια με εκείνον να μην το αφήνει.

Το βίντεο δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο μέρος έχει τραβηχτεί αλλά η λειτουργία τελούνταν στα γαλλικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE