ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eπίσκεψη Οζερσάι σε Βαρώσι και οδόφραγμα Δερύνειας

Eπίσκεψη Οζερσάι σε Βαρώσι και οδόφραγμα Δερύνειας

Στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου μετέβη σήμερα ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι μαζί με νέους διπλωμάτες και γραφειοκράτες του «υπουργείου» του.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπεξ», αμέσως μετά ο κ. Οζερσάι και η ομάδα του συναντήθηκαν με Τούρκους στρατιωτικούς - καθώς η περιοχή βρίσκεται υπό τον έλεγχο του τουρκικού κατοχικού στρατού – από τους οποίους και έτυχαν ενημέρωσης (δεν γράφει για ποιο πράγμα).
 
Επίσης, επιθεώρησαν επιτόπου τις εργασίες για το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας όπου ο Κουντρέτ Οζερσάι εξέφρασε την αποφασιστικότητας της «κυβέρνησης» και με την σημερινή έναρξη προσφορών για το οδόφραγμα, ώστε αυτό να ανοίξει το συντομότερο.
 
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Οζερσάι είπε ότι το άνοιγμα των οδοφραγμάτων σε Δερύνεια και Απλίκι έχει ιδιαίτερη σημασία για τους καταστηματάρχες στην Αμμόχωστο και την Λεύκα. «Από αυτή την αναθέρμανση (της τοπικής οικονομίας και αγοράς) θα επωφεληθούν και οι Ε/κ. Πιστεύω ότι πλέον για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν καταντήσει να είναι μέρος του στάτους κβο εδώ και χρόνια, δεν είναι μόνο το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, πρέπει να σκεφτόμαστε και εκτός των εδραιωμένων  καλουπιών», ανέφερε ο Κουντρέτ Οζερσάι.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top