Tην Παρασκευή 22/6 η 2η Τριμερής Συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας

Tην Παρασκευή 22/6 η 2η Τριμερής Συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας

Κατά την επίσκεψή τους στην Κύπρο οι  Υπουργοί Άμυνας του Ισραήλ και της Ελλάδας θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Θέματα περιφερειακής ασφάλειας και ειδικότερα θέματα που άπτονται της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η διερεύνηση τομέων συνεργασίας, όπως κοινές ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες  των Ενόπλων Δυνάμεων Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ θα απασχολήσουν την 2η Τριμερή Συνάντηση των ΥΠΑΜ των δύο χωρών που πραγματοποιείται την Παρασκευή 22/6 στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά  σε τριμερές επίπεδο, διημερίδα Αμυντικής Βιομηχανίας. Στην διημερίδα θα  συμμετάσχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις των τριών χωρών που δραστηριοποιούνται στο τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας καθώς επίσης και Ακαδημαϊκά ιδρύματα προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω συνεργασία μεταξύ τους  στην ανάπτυξη αμυντικών δυνατοτήτων, μέσω της Έρευνας και της Τεχνολογίας.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE