Διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Σημαντική διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις για το Πρόγραμμα Εκπόνησης Διδακτορικών Διατριβών με συνεπίβλεψη των Πανεπιστημίων Νεάπολις Πάφου και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος διδάκτορας Στέφανος Μανώλης με ημερομηνία έναρξης του εν' λόγω Προγράμματος τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, πέτυχε να εξασφαλίσει Υποτροφία από το Υπουργείο Ενέργειας, Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού της Κύπρου. Ουποψήφιος,μεθέμαδιατριβής 'Shale gas revolution and its impacts on EU’s existing extraction projects. The case of Cyprus' εξασφάλισε υποτροφία Διδακτορικού επιπέδου, σχετική με θέματα Υδρογονανθράκων στις θεματικές ενότητες Ενέργεια, Οικονομικά, Διεθνείς Σχέσεις. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου και επίδομα συντήρησης του υποψηφίου για 4 ακαδημαϊκά έτη. Η διάκριση αυτή, αποτελεί τιμή για τον υποψήφιο διδάκτορα Στέφανο Μανώλη, την αρμόδια Τετραμελή Συμβουλευτική Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE