ΚΥΠΡΟΣ: Αεροπορική εταιρεία σε πληρώνει 300 ευρώ για να μην πετάξεις

ΚΥΠΡΟΣ: Αεροπορική εταιρεία σε πληρώνει 300 ευρώ για να μην πετάξεις

Αεροπορική εταιρεία σε αεροδρόμιο της Κύπρου προσέφερε 300 ευρώ στους πελάτες της για να μην πετάξουν.

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, ωστόσο, δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ο λόγος για γνωστή αεροπορική εταιρεία «low cost» η οποία σε πτήση της από Κύπρο προς εξωτερικό προσέφερε την επιλογή σε πελάτες της που βρέθηκαν στο check in να μην πετάξουν την ημέρα της προγραμματισμένης πτήσης τους, αλλά την επομένη ημέρα, αποζημιώνοντας τον καθένα τους με το ποσό των 300 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE