«Μνηστήρας» έτοιμος να δώσει τη ρήτρα και να πάρε τον Ρόσα

«Μνηστήρας» έτοιμος να δώσει τη ρήτρα και να πάρε τον Ρόσα

Την περίπτωση του Φάρλεϊ Ρόσα που την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού ως δανεικός φέρεται να εξετάζει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος ήταν μία από τις αποκαλύψεις της χρονιάς στον σύλλογο του Αγρινίου μετρώντας 6 γκολ και 3 ασίστ με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Μάλιστα, με τις εμφανίσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, δίχως ωστόσο να προκύψει κάποια πρόταση.

Εσχάτως, η πρωταθλήτρια Κροατίας ψάχτηκε για την αγορά του Ρόσα μιας και το ποσό της ρήτρας αγοράς του από τον Μοντ Αζούλ που είναι στις 400.000 ευρώ δεν θεωρείται μεγάλο για την ομάδα της Κροατίας.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.