ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑ: Το ζήτημα με το δάνειο του συζύγου μου ελέχθη για να πλήξουν το πρόσωπο μου

ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑ: Το ζήτημα με το δάνειο του συζύγου μου ελέχθη για να πλήξουν το πρόσωπο μου

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη δημοσιοποίηση του θέματος με το δάνειο του συζύγου της η Επίτροπος Νομοθεσίας.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής την Πέμπτη (21/6) η Λήδα Κουρσουμπά μίλησε για ψευδείς και ανυπόστατες αναφορές παρουσία του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ο σύζυγός της ζήτησε αναδιάρθρωση δανείου, εξήγησε, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε δικαστική απόφαση αλλά διοικητική.

Σ ότι αφορά στην επιστολή με επιστολόχαρτο της Επιτρόπου Νομοθεσίας, υποστήριξε ότι απλώς διαβίβασε επιστολή του συζύγου της Ανδρέα Κουρσουμπά στον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο.

«Δεν ζήτησα τίποτε από τον Επίτροπο», δήλωσε και κατήγγειλε ότι δεν είναι δουλειά του Γενικού Ελεγκτή να ασχολείται με τον σύζυγό της.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι ο σύζυγός της καταστράφηκε οικονομικά από την εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE