Η κίνηση Γκόμεθ που «φωτογραφίζει» πιθανές εξελίξεις και με Κατελάρη

Η κίνηση Γκόμεθ που «φωτογραφίζει» πιθανές εξελίξεις και με Κατελάρη

Τις προηγούμενες μέρες όπως σας είχαμε ενημερώσει και μέσα από την ιστοσελίδα μας, ΤhemaSports.com, η Λέγκια Βαρσοβίας φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον και να καλοβλέπει την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη.

Διαβάστε κι αυτό: Μεταγραφικές σειρήνες ΞΑΝΑ για Κατελάρη!

Η ανακοίνωση των «πρασίνων» την Τετάρτη (20/6) για την απόκτηση του Ραούλ Λοέ (δείτε εδώ) είναι γεγονός ότι ξάφνιασε κυριώς για την θέση που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής, όμως ίσως να φωτογραφίζει και κάποιες πιθανές εξελίξεις όσον αφορά τον Κύπριο αμυντικό της Ομόνοιας.

Ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής με την απόκτηση του 29χρόνου, Καμερουνέζου αμυντικού μέσου, αλλά και την απόκτηση του Μεξικανού, Χόρχε Ενρίκεζ, ναι μεν ήρθε να προσθέσει αρκετό ύψος στην μεσαία του γραμμή, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του να έχει και την ενδεχόμενη αποχώρηση Κατελάρη και πιθανών θα θέλει να έχει καλλυμένα και τα νώτα του.

Διαβάστε κι αυτό:ΨHΛΩΝΕΙ την Ομόνοια!

Οι δύο κινήσεις που έγιναν από τους «πράσινους» με Λοέ και Ενρίκεζ,κυρίως αυτή με τον πρωτό, ίσως να μας προϊδεάζουν και να φωτογραφίζουν και κάποια πιθανή εξέλιξη με την περίπτωση του Κατελάρη, είτε αυτή είναι αγωνιστική ή είτε για μεταγραφή.

Ως γνωστόν ο Φάνος Κατελάρης την περσινή περίοδο έδωσε λύσεις στην μεσαία γραμμή ως «κόφτης» και ίσως μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της επιφάνειας για τη Λέγκια Βαρσοβίας ο Γκόμεθ να θέλει να έχει μια λύση ότι και αν γίνει με τον Διεθνή Κύπριο αμυντικό.

Το άλλο σενάριο είναι να δούμε πλέον τη νέα χρονιά τον Κατελάρη να αλλάζει οριστικά ρόλο στο «τριφύλλι» και να παίρνει μια μόνιμη θέση στο κέντρο άμυνας, με την Ομόνοια να απελευθερώνεται από απόκτηση ποδοσφαιριστή για την εν λόγω θέση.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.