Συνεχίστηκε η παράνομη κοινή άσκηση Τουρκίας - κατεχομένων

Συνεχίστηκε η παράνομη κοινή άσκηση Τουρκίας - κατεχομένων

Συνεχίστηκε η παράνομη άσκηση έρευνας και διάσωσης στα ανοικτά της Αμμοχώστου.

Συνεχίστηκε και την Τετάρτη (20/6) η παράνομη άσκηση έρευνας και διάσωσης Τουρκίας - ψευδοκράτους στα ανοικτά της Αμμοχώστου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στο πλαίσιο της άσκησης ομάδες έρευνας και διάσωσης ανταποκρίθηκαν σε δυο επείγοντα περιστατικά στη θάλασσα, έπειτα από υποτιθέμενες συγκρούσεις στη μια περίπτωση ενός πετρελαιοφόρου και ενός πλοίου μεταφοράς εμπορευμάτων και στην άλλη ενός εμπορικού πλοίου με ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευμάτων στα ανοικτά της Αμμοχώστου.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη χερσαία φάση της άσκησης κοντά στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα, την οποία παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE